Svet-Stranek.cz
Trochu více čtení,ale také poučení.
Ondrova stránka

Povídky:Trochu více čtení,ale také poučení.

Povídky

Tady sou povídky s Ondrou. První povídka se jmenuje:

PŠTROSÍ VEJCE
Jednou jsme měli k obědu Pštrosí vejce. Mamka dala taťkovi dvě vejce. Pak odešla zavolat taťku. Já a Pavlínka jsme se dívali, jak Ondra bere vejce jazykem
a běží pod stůl. Když jse vrátili taťka říká já jsem chtěl dvě vejce. Ohnuli se dolů a vyděli jak Ondra jí pod stolem Pštrosí vejce.

PRVNÍ SNÍH
Napadl první sníh a já s mamkou jsme pustili Ondru proběhnout. Sníh viděl poprvé, totiž byl ještě štěňátko. Čuchal k němu,olizoval ho. Najednou sme se začaki smát, protože Ondra začel skákat ve sněhu. Zábl ho do tlapiček. Teť když vidí sníh je šťastný. Dovádí s námi, užívá si ho jako my.

DÁREK POD STROMEČKEM
O Štědrám dnu jsme si rozbalili dárky. Mamka a já sme uklidily obaly. Pod stromeček Pája položila gumovou kačenku.Taťka pustil Ondru do obývacího pokoje. Ondra vzal kačenku a běžel s ní pod stůl. Kousal ji myslel si že mu jí vezmeme, že je naše. Nechali jsme mu ji, protože je to jeho dáreček od Ježíška.

PSÍ HALOWEN
V neděli jsme měli králíka k obědu. Ondra měl vedle sebe misku s vodou .Taťka hodil Ondrovy kost do misky. Ondra koukal, hlavu natáčel na stranu .Nevěděl co sní má dělat.
Najednou taťka řekl:Ondráši,my lovíme jablka z vody a ty budešlovit kosti z vody!
Mamka vyndala kost a dala ji Ondrovy na stranu, on ji snědl a oblízl se.